Dematic continueert Virtuele Evenementen met eerste Europese AutoStore-presentatie

‘s-Hertogenbosch – 16 maart 2021, Dematic continueert de Virtuele Evenementen op 31 maart met een Europese AutoStore™-presentatie en klanten-casestudy. In het afgelopen jaar zijn voorraadketens opnieuw vorm gegeven, op hun kop gezet en getransformeerd, waardoor de behoefte aan automatisering groter is geworden. Klanten willen producten kunnen bestellen in elke gewenste hoeveelheid en van elke verkoper, en hun bestelling zo snel mogelijk ontvangen, terwijl retailers hun voorraadkosten gelijk willen houden of verlagen. AutoStore is een automatiseringsoplossing die wereldwijd door Dematic wordt geleverd en die bedrijven kan helpen concurrerend te blijven door efficiënter te werken en hun klanttevredenheid te verhogen.

Het online evenement wordt geleid door Professor Marco Melacini van de Technische Hogeschool van Milaan, die meer dan 20 jaar ervaring heeft op het gebied van het ontwerpen van opslag- en materiaalbehandelingssystemen en mondiale logistieke netwerken bij Dematic. Damiano Frosi, Directeur van de Contract Logistics Observatory aan de Politecnico di Milano School of Management, en verschillende AutoStore-deskundigen geven gedetailleerde innovatieve informatie over:

  • De evolutie van de intralogistieke sector door te kijken naar de sterkte en zwakke punten van logistiek, met een link naar duurzaamheid
  • De toekomst van logistieke automatisering vormgeven, het transformeren van magazijnen en distributiecentra om optimale efficiëntie, flexibiliteit en wendbaarheid te realiseren (met een speciale nadruk op Industry 4.0).
  • De automatiseringsoplossingen en toepassingsmodellen binnen de AutoStore-oplossing

Ga voor meer informatie over het evenement en inschrijving naar de AutoStore Showcase-pagina.

Kijk voor meer informatie over Dematic op dematic.com/nl of volg ons op LinkedIn, Facebook en Twitter.

Over Dematic

Dematic is een intralogistieke innovator die intelligente, geautomatiseerde oplossingen voor de productie, het magazijn en distributie ontwerpt, bouwt en ondersteunt, voor klanten die de toekomst van commercie ondersteunen. Met technische centra, productiefaciliteiten en servicecentra in meer dan 25 landen heeft het mondiale Dematic-netwerk van 10.000 medewerkers geholpen bij het realiseren van meer dan 6000 klanteninstallaties over de hele wereld voor enkele van ’s werelds toonaangevende merken. Dematic heeft zijn hoofdkantoor in Atlanta en is lid van de KION Group, een van de wereldleiders als het gaat om industriële vrachtwagens en voorraadketenoplossingen en een vooraanstaande leverancier van magazijnautomatisering.

Stuur een reactie