CAD & Company Group wordt onderdeel van NTI Group

Wormerveer, 19 november 2019 – De NTI Group versterkt haar aanwezigheid in Europa door de fusie met de CAD & Company Group. De NTI Group heeft vestigingen in Denemarken, Duitsland, IJsland, Noorwegen, Zweden en nu ook Nederland. In totaal zijn er ruim 340 medewerkers werkzaam.

Versterking aanbod
Steen Alexander, CEO NTI Group: “De toevoeging van de CAD & Company Group is een belangrijke stap binnen onze ambitie om klanten door heel Europa te bedienen als een vooruitstrevende full-service provider in Europa. CAD & Company is binnen de Benelux bekend om haar innovatieve karakter en thought leadership op het gebied van o.a. BIM, 3D-ontwerpen en digitalisering. Zij ondersteunen en adviseren bij innovatie- en implementatieprocessen en bij het digitaliseren van bedrijven binnen de bouw, installatie, civiele techniek, infra en industrie. Daarom is deze fusie een duidelijke versterking voor het aanbod van de NTI Group naar alle klanten binnen Europa.”

Krachten bundelen
Rob Oud, CEO en inspirator CAD & Company: ”CAD & Company is in de afgelopen jaren jaarlijks met minimaal 25% gegroeid. Ook onze klanten worden steeds groter. Deze klanten werken steeds vaker niet in alleen in de Benelux maar door heel Europa. Willen wij deze klanten goed bedienen dan moeten wij ook in Europa aanwezig zijn.
Daarnaast verandert de technologie ontzettend snel en is er steeds meer kennis nodig. Door onze krachten te bundelen en onze specialisten te verenigen bieden wij onze klanten de beste ondersteuning bij de enorme uitdagingen in de Europese markt. Denk hierbij aan Digitale transformatie, SMART-Industry 4.0, Digital Twins en het Europese BIM-protocol. Vanwege deze redenen hebben wij besloten om te fuseren met de NTI familie.”

Groeistrategie van de NTI Group
Jesper Kalko, eigenaar NTI Group: “Het is van groot belang voor NTI om de groeistrategie te continueren zodat wij in de top van de Europese Autodesk Platinum partners blijven. De fusie met CAD & Company is een strategische stap richting ons doel en een belangrijke stap naar een nog groter Europees bereik. We kijken ernaar uit om onze nieuwe collega’s te verwelkomen bij de NTI familie en we kijken ook uit naar het voortzetten van de samenwerking met de klanten van CAD & Company.”

Over NTI Group
De NTI Group behoort tot de grootste Autodesk Platinum partners in Europa met ruim 340 medewerkers en een omzet van circa 100 miljoen Euro. De NTI Group is een  vooruitstrevende full-service leverancier van oplossingen voor digitaal informatiemanagement voor bedrijven in de bouw, constructiebranche en industrie. https://nti.biz/se/, https://nti.biz/no/, https://nti.biz/

Over CAD & Company Group
NTI CAD & Company Group, opererend onder de naam CAD & Company, ondersteunt en begeleidt implementatieprocessen, innovatie- en digitaliseringstrajecten, biedt trainingen door gecertificeerde trainers en deelt kennis over nieuwe technologieën. Dit doen zij op basis van Autodesk ontwerpsoftware en Microsoft software. Zij richten zich op de bouw, civiele techniek & infra, installatietechniek en industrie.

Stuur een reactie