Brink Software introduceert Ibis Artikelen Service

Rotterdam, 23 september 2022 – Brink Software introduceert de Ibis Artikelen Service waarmee actuele product- en/of prijsinformatie van leveranciers met één druk op de knop toegankelijk wordt voor elke calculator en werkvoorbereider van bouwprojecten. Zo kunnen zij nog sneller alternatieve producten kiezen en vergelijken en ook nauwkeuriger calculeren. Deze uitbreiding voor de Ibis calculatiesoftware is gebaseerd op een integratie met dé grote en onafhankelijke artikeldatabase van IB the data company, met ruim 300 assortimenten aan bouwproducten.

Integratie calculatiesoftware met actuele product- en/of prijsinformatie

Ibis calculatiesoftware integreert de meest gebruikte calculatiesoftware voor kleine, middelgrote en grote aannemers met een grote onafhankelijke database met actuele product- en/of prijsinformatie. Daardoor kan elke calculator en werkvoorbereider van bouwprojecten:

  • Benodigde bouwmaterialen eenvoudig zoeken, vergelijken en toevoegen
  • Eenvoudiger en daardoor ook sneller begrotingswijzigingen doorvoeren
  • Optioneel de eigen inkoopcondities laten toevoegen om met actuele inkoopprijzen de kostprijs te calculeren

Efficiënter calculeren in een dagelijks fluctuerend prijzenlandschap
“Door onze samenwerking met IB the data company krijgen zo’n 25.000 calculatoren en werkvoorbereiders van bouwprojecten toegang tot een grote onafhankelijke database met actuele product- en/of prijsinformatie”, zegt Sjoerd Wiersma, commercieel manager van Brink Software. “Met deze strategische uitbreiding maken wij het calculatieproces eenvoudiger en efficiënter voor alle bedrijven die met Ibis Calculeren voor Bouw, Ibis Calculeren voor Installatietechniek en binnenkort ook Ibis Calculeren voor Infra werken.”

“Door de fluctuerende prijzen en assortimentsuitbreidingen hebben calculatoren en werkvoorbereiders meer dan ooit behoefte aan uitgebreide en actuele product- en/of prijsinformatie. Wij maken dat nu met één druk op de knop mogelijk. Voor fabrikanten en leveranciers van bouwmaterialen biedt onze Ibis Artikelen Service het grote voordeel dat zij het volledige assortiment eenvoudig en onafhankelijk onder de aandacht kunnen brengen bij vele duizenden bouwbedrijven, architecten en calculatiebureaus.”

Over Brink

De basis voor Brink is gelegd in 1972. Momenteel werken er circa 250 mensen vanuit vestigingen in Eindhoven, Rotterdam en Groningen. Brink werkt voor een groot aantal opdrachtgevers. Klanten zijn ontwikkelaars, bouw-, infra en installatiebedrijven, vastgoed- eigenaren en lokale, provinciale en rijksoverheden. Brink voorziet opdrachtgevers binnen de gehele keten van advies, managementondersteuning en verschillende softwaretools. Meer informatie over Brink is te vinden op de website www.brink.nl. Informatie over de Ibis Artikelen Service is te vinden op www.ibis.nl/artikelenservice

Leave a comment