THR stroomlijnt orderpicken voor klanten met ongetrainde voice-oplossing

THR stroomlijnt orderpicken voor klanten met ongetrainde voice-oplossing

Eindhoven, 11 september 2018 – THR, logistieke dienstverlener in de DHZ branche, heeft voor ZetesMedea Voice gekozen. Daarmee gaat het bedrijf alle orders efficiënter verwerken en de kans op het maken van fouten verder verkleinen. De orderverzamelaars van THR werkten tot nu toe met een polscomputer gecombineerd met een ringscanner. Met ZetesMedea Voice houden ze de handen en ogen vrij, wat tijd bespaart en de kwaliteit van orderpicken verbetert. THR verwacht de efficiency daardoor 10% te kunnen verhogen en de benodigde investering in circa zes maanden terug te verdienen.

Multi-channel orderverwerking

THR levert een groot assortiment producten aan retailers en in opdracht
van diverse webshops aan consumenten thuis. Het voorbereiden van voicepicking
voor 60 medewerkers is onlangs gestart en de implementatie duurt slechts enkele
maanden. “Omdat Zetes al jaren naar tevredenheid de leverancier is van
onze huidige scanoplossing, hebben wij het voice- systeem ook bij hen
aangeschaft”, zegt Jörgen Holtmüller, Manager Operations van THR. ZetesMedea Voice is een ongetrainde oplossing, die zonder registratie van de stemmen van alle
operators direct te gebruiken is.

Software-as-a-Service

“Met voicepicking kunnen onze orderverzamelaars meer op alle
bestelde producten en de locaties letten en tevens met hun handen vrij
werken”, vervolgt Holtmüller. “Dat bespaart tijd en voorkomt fouten bij het picken van producten die uit meerdere onderdelen bestaan. Zetes heeft die voordelen binnen ons bedrijf aangetoond en het vervangen van de oude oplossing interessant gemaakt door de voice oplossing in een Software-as-a-Service (SaaS) model aan te bieden.”

Voor meer informatie

Zetes Nederland

Saskia Eijkelhof

T +31 6 51 38 97 64

E saskia.eijkelhof@nl.zetes.com

Of:

AddIT Benelux

Peter Gloudemans

T +31 653471777

E peter.gloudemans@addit-benelux.nl

 

Over THR

Met een compleet assortiment van ruim 45.000 uit voorraad te leveren producten, merken en concepten voor de doe-het-zelver bedient THR de retailers in de DHZ-markt. Daarnaast leveren zij aan een steeds groter aantal e-tailers, die met hun online warenhuis doe-het-zelf artikelen verkopen. Tot de klantenkring behoren de grootste (online) spelers, zowel in Nederland als daarbuiten. Op het kantoor en distributiecentrum in Apeldoorn werken circa 175 mensen. THR onderscheidt zich door de klant omnichannel te bedienen. Zowel leveringen aan de winkel als e-commerce drop shipments naar de consument: “Onze kracht is alles in één vracht”. Meer informatie is te vinden op: www.thr.nl

Over Zetes

Zetes is een internationale onderneming gespecialiseerd in identificatie- en mobiele oplossingen. Met behulp van de nieuwste technologieën helpt Zetes zijn klanten om de snelheid en kwaliteit van de processen en de betrouwbaarheid van de gegevens te verbeteren, zodat ze een voorsprong hebben binnen hun sector. Zetes is dus zowel pionier als marktleider. De Zetes Groep is gevestigd in Brussel en heeft meer dan 1100 werknemers in 21 landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In 2016 bedroeg de omzet 253,4 miljoen euro.

Meer informatie: www.zetes.com

Stuur een reactie